Analóg óra
óra
perc
másodperc
óra hátlap
logo

Kathrina-Gyöngy

" Légy aki vagy: tiszta, higgadt és tündöklő! "


Hírlevél feliratkozó
Név:
E-mail:

Yantra

 

A yantra szó szanszkrit eredetű: yam = támogatni, trana = megszabadítás a kötelékektől. Tehát a jantra megszabadít a kötelékektől.

 

A Yantra tulajdonképpen Mandala, kép formájában kifejezett mantrák, vagy imák. Van képes Yantra és mágikus négyzet Yantra.

            

A képes Yantrát meditációra használják, általa lehetővé válik, hogy az ember  visszavonuljon önmagába és megismerje a benne lakozó Isteni lényt.

 

A személyes Yantra egy, a születési dátumon alapuló mágikus négyzet, mely értelmezésével személyiségünk mélyére láthatunk, megismerhetjük a legbensőbb mozgató erőinket.

Személyes Yantránk nem csak elemzésre használható, de ha talizmánként, magunkkal hordjuk, hozzánk fog szegődni a bőség és szerencse, és egyben védelmet is nyújt a megpróbáltatások ellen.

Lerajzolhatod papírra, festheted üvegre, vagy lapos kőre marokkőnek, készíthetsz belőle medált. A lehetőségeknek csak a fantáziád szab határt!

Ha elkészítetted, figyelj arra, hogy testközelben legyen, akár a zsebedben, pénztárcádban, de viselheted ékszerként is. Jó , ha naponta legalább egyszer kézbe veszed és nézegeted pár percet, erősítve vele az energetikai kapcsolatot, tudatosítva, hogy veled van és segít életed minden pillanatában.

A Yantra különlegessége, hogy akár függőlegesen az oszlopokat, akár vízszintesen a sorokat, akár átlósan adjuk össze a négy számot, és a kapott kétjegyű számot egyetlen számjegyre redukáljuk, mindig ugyanazt a számot kapjuk. Ennek a számnak a rezgése kiemelt fontosságú, olyan mögöttes erőt mutat, mely átjárja az egész életed, egyedi mintázata megmutatja adottságaid és lehetőségeid.

 

Személyes Yantrád alapját születési dátumod – év, hónap, nap -, és sorsszámod alkotja.

A négyzet minden mezőjét egy-egy betűvel illetve betű-szám kombinációval jelölik, amik a számítások miatt szükségesek.

 

 

A

B

C

D

C-2

D+2

A-2

B+2

D+1

C+1

B-1

A-1

B+1

A-3

D+3

C-1

    

A  - születési hónap

B  - születési nap

C   - születési év utolsó két számjegye

D  - sorsszám

 

A négyzetben megtalálható életterületek :

 * Energia és lelkesedés

* Család és barátok

* Nagylelkűség

* Emberszeretet 

* Intuíció

* Életöröm

* Karma, avagy mit kell megtanulnom

* Szerelem és párkapcsolat

* Pénz

* Önfejlesztés, képzés

* Lehetőségek

* Hit

 

 

 

Hozzászólás / vendégkönyvSzeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.