close

Szeptemberi kedvezmények

Most kérd ajándékaidat az elemzések mellé !

Analóg óra
óra
perc
másodperc
óra hátlap
logo

Kathrina-Gyöngy

" Légy aki vagy: tiszta, higgadt és tündöklő! "


Hírlevél feliratkozó
Név:
E-mail:

Személyes év rezgése

 

 

Személyes év

 

A számmiszika szerint 9 éves ciklusokban éljük az életünket. Mindegyik más és más energiával bír. Ha együtműködünk az adott év energiájával gyorsabban, zökkenőmentesebben haladhatunk előre. Ha viszont lázadozunk ellene, ugyancsak küzdelmes évvel kell számolnunk.

 

A személyes év kiszámítása:

Annak az évnek a számát, amelyre kíváncsiak vagyunk (ez általában az adott év), hozzáadjuk a születési hónapunk és napunk számához.

Pl.: Ha valaki november 27-én született

2016+11+27 = 2+0+1+6+1+1+2+7 = 20= 2+0= 2

vagy

Pl. 2016 (adott év)           

      11 (születési hónap)

   +  27 (születési nap)

    2054 = 2+0+5+4 = 11= 2

 

A személyes év születésnaptól születésnapig tart, tehát ha még 11. hónap előtt vagyunk, akkor még az előző évet kell figyelembe venni.

A fenti születési dátummal rendelkező személynek tehát a születésnapjáig, 2016.11.27.-éig nem 2-es, hanem 1-es személyes éve volt, a születésnapja után pedig 2-es személyes éve kezdődik !

 

Ha az életfeladatod száma megegyezik adott időszakban a személyes éved számával, akkor komoly kihívások várhatnak rád!

 

1

A legjobb év, az újrakezdés lehetősége, az új kezdetek éve. Több lelkesedést és energiát érzel. Ha valamibe belefogsz,nagy valószínűséggel sokáig fontos lesz számodra. Lehet, hogy több új tevékenységbe is belekezdesz, de lesz benned elegendő lendület és erő, hogy mindennel egyforma figyelemmel tudj foglalkozni. Mindenképpen pozitív dolgok jönnek, pl. munkahelyen belül pozitív változás, fizetésemelés. Utazás, költözés, lakásfelújítás szerencsésen alakulhatnak. Párkapcsolati kihívások, sok ismeretség lehetősége, az ilyenkor elindított kapcsolatok tartósak.  A vállalkozás, amit az 1 évben elindítanak, mindig szerencsés.Ez az év mindig minőségi fejlődést, megújulást hoz. Gyors rezgése van, ezért idegileg megterhelő lehet, balesetveszélyes is.

 

2

Lassú áramlású, szelídebb év ez, mint az 1-es. Sok tekintetben a legnyugvás és megállapodás ideje. A türelmes várakozás van soron, most a türelem gyakorlásáról szól minden, illetve arról, hogy hallgass a megérzéseidre, és élvezd az együtt töltött időt azokkal, akiket szeretsz..

Ha így teszel, pont oda fogsz eljutni, ahova szerettél volna.

 

3

Kellemes, örömteli, gondtalan év vár Rád. Szerencsés esetben a játékról és az élet élvezetéről fog szólni. De valószínűleg nem ez lesz a helyzet, így akkor is szorgalmas munkával kell töltened az időt, ha közben a szórakozás körül forognak a gondolataid.

Kíválóalkalmak nyílnak, hogy újra együtt legyél régi barátokkal, vagy hogy újakat szerezz, és arra, hogy új érdeklődési kört találj magadnak.

 

4

Ennek az évnek a kulcsszava a szorgos munka. Ha az év elején kitűzöl magad elé valamilyen célt, az év végére azt veszed észre, hogy sikerült megvalósítanod.

Ha nincs kitűzött célod, ezt az évet nehéznek, komolynak érezheted. Sok munkát, erőfeszítést hoz, szerencse most  nem segít. Falakba ütközhetsz, monotónia, csend vesz körül. Nehézség várható a szerelemben, munkában, anyagiak
területén is, de azért nem sikertelen. A befektetett munka nem vész kárba.
Mindenre figyelned kell, ami a  mindennapi rutinról szól. Ez az év megtanít arra, hogyan kell a nehézségeket leküzdeni. Felmondani munkahelyen most nem szabad, mert nem vagy nehezen találsz állást. Jó otthoni dolgok elvégzésére , családi ház építésére,hivatalos ügyek intézésére, önképzésre.

 

5

A változás és változatosság éve ez. Tökéletes időszak, hogy megváltoztass az életedben mindent, amiben már nem leled örömedet. Készülj fel a váratlan meglepetésekre, lehetőségekre, és arra, hogy hirtelen kell döntened. Sok utazás, sok ismeretség, az események elragadhatnak. Hosszú távra nem szabad tervezned.

Ebben az évben nem szabad felmondani, de ha elbocsájtanak jobb állást kapsz. Nagy szerelem jöhet.

 

6
Ez az év számodra az otthonról és családról szól. Kiváló időszak a házasságkötésre, de egyben a válásra is. Ennek oka, az, hogy a számok csupán vannak, magukban nem jók és nem rosszak.

Ha egy kapcsolat harmonikusan működik, lehetőség van arra, hogy még csodásabbá váljon, de ha a kapcsolat zsákutcába jutott, lehetőség van arra, hogy a két fél külölön utakon induljon el.

Az ebben az évben elindított kapcsolatok tartósak és komolyan kell venni.

Nagyszerű év lehet a gyermekválallásra, és arra, hogy együtt legyél azokkal, akiket szeretsz.

Költözni és lakást átalakítan, felújítani is most érdemes.

Bővülhet a család személlyel, állattal, tárgyakkal.

 

7

Ez az év nyugodt és szelíd. Több egyedüllétre lesz szükséged, hogy átgondolj dolgokat, tanulj vagy meditálj.Kiváló időszak tervezgetésre és elemzésre.

 Lehet, hogy folytatni fogod valamelyik tanulmányodat, és ez nem biztos, hogy intézményes keretek közt történik. Mindenesetre tudásod és bölcsességed elméylül általa.

A 7-es személyes évben sokan elkezdenek vonzódni spirituális vagy filozófiai témákhoz. Ilyenkor az anyagi javak hajszolása kevésbé fog érdekelni, viszont a belső fejlődés annál inkább.

Lehet üzletet kötni, de siker csak a 8-as évben várható. Zűrzavart hozhat. Anyagilag nem túl jó, de hozhat váratlan pénzt.

Fogyókúrára nagyon jó.

Szellemi társat találhatsz, de szenvedélyes szerelmet nem. A megbocsátás tanulása a  feladatod.
 

8

Ez az év a pénzről fog szólni.A karrier éve. Választani kell, vagy a karrier vagy a párkapcsolat, mindkettő nem megy. Veszélyes év, erős a rezgése, a gyarapodás éve. Ebben az évben learathatod az elmúlt évek kemény munkájáért járó jutalmat. A jót és a rosszat aránytalanul kapod. Nagy lehetőségeket kaphatsz, kockáztatni kell, megéri. Szerénységet félre kell tenni, szükség van a nagyvonalúságra, bátorságra. Fontos kapcsolatok, pártfogók, szerencsés találkozások, üzleti érdekkapcsolatok alakulhatnak. Év közben biztosíts magadnak időt a pihenésre és lazításra is, hajlamos lehetsz túlhajszolni magad, ami egészségügyi gondokat okozhat. Lehet ütközés a törvénnyel. Párkapcsolati problémák felerősödhetnek. Szenvedélyes kapcsolatok éve. Jöhet az igazi szerelem.

 

9

Ennek az évnek a kulcsszava  a felülvizsgálás. Tekintsd át az elmúlt 8 évedet, és engedd el azokat a dolgokat, amik már nem szolgálnak téged ( ezek lehetnek helyeztek, munkahely, emberi kapcsolatok, gondolatok, bármi…)

Az elengedés sohasem könnyű, lehet számodra fájdalmas, nehéz feladat, De ha a lezárás mellett előre is tekintesz, meglátod, milyen irányt vesz az életed.

Előfordulhat, hogy az év során többször téves úton indulsz el, de az utolsó negyedévben tisztábban fogod látni, hova is szeretnél eljutni a következő 9 évben.


 

Jelentkezés  " Éves prognózis készítésére "

a Kapcsolat menüpont alatt.

 

 

Hozzászólás / vendégkönyvSzeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.