Analóg óra
óra
perc
másodperc
óra hátlap
logo

Kathrina-Gyöngy

" Légy aki vagy: tiszta, higgadt és tündöklő! "


Hírlevél feliratkozó
Név:
E-mail:

Ma-Uri masszázs

  

 

A lélek tánca

A tánc az érzelmek kifejezésének legősibb módja. A MA-URIban érted táncol valaki, a te testi-lelki jólétedért. Valami nagyon szépet képzelj el kiáradó örömöt, életerővel.

A hagyományos masszázsokhoz talán csak annyiban hasonlít, hogy érintések sorozatából áll. Táncrítus jellege ünnepélyes keretet ad. A MA-URIt adó teljes figyelmével igazítja mozdulatait összhangban a kezelt személlyel, zenével. Egy MA-URI kezelés személyre szóló, minden alkalommal más és más.

Testi síkon a MA-URI során minden izom, ízület ín és csont kezelésben részesül. Meleg olajjal végzett alkaros technikáról van szó, amely kedvezően hat az anyagcserére és a keringésre, jótékony hatása van a bőrre, ellazítja az izmokat. Mivel vérbőséget nem okoz, így olyan esetekben is ajánlható, amikor a masszázsok általában ellenjavalltak, például várandósság idején. A kezelés időtartama egy-másfél óra, gyakoriságát a páciens igénye határozza meg.

Energetikai síkon egyensúlyt teremt, harmonikus állapotba hozza a testet az alkaros és tenyérrel végzett érintések megfelelő váltakozása által. Tapasztalatok alapján sokaknak segít középpontjuk megtalálásában. Felkelve az asztalról az az érzésed, hogy a világ rendben van, tudod ki vagy mi vagy, és a mi a következő lépés az életedben.

Univerzumod középpontja te vagy, ezt tudnod és érezned kell ahhoz, hogy teremtő erőid megfelelően működjenek. Van, aki egyszerűen életében talán először megérzi milyen gyönyörű ő valójában. Mások a mindennapos stresszből szállnak ki ezzel a megtisztulási lehetőséggel.

Ismert jelenség, hogy egy nehezen meghozott döntés után érezzük, hogy a válasz már régen készen állt. A MA-URI segít abban, hogy ezeket a benned rejlő válaszokat előhívd.

 

Információ, időpont kérés : Vissi András (20) 453 5307

Hozzászólás / vendégkönyvSzeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.