Analóg óra
óra
perc
másodperc
óra hátlap
logo

Kathrina-Gyöngy

" Légy aki vagy: tiszta, higgadt és tündöklő! "


Hírlevél feliratkozó
Név:
E-mail:

Kvantum-Mátrix átalakítás

 

 

KVANTUM-MÁTRIX ÁTALAKÍTÁS

 

A kvantum-mátrix átalakítás a kvantumfizikának arra a gyakorlati alkalmazására épül, hogy a tudat határozza meg a valóságot, amit az energia és rezgés állapotával lehet leírni. A non-lokális tudatnak a megnyilvánulása a kvantum-tudat mező, ami a kvantumvákuumon vagy „nullponti mezőn” keresztül hat a fizikai valóságra. A világegyetemben minden rezgés és információ. A kvantum-tudat mező azonban mégis az egyetlen létező valóság és mi, mint tudattal rendelkező lények ennek a valóságnak közvetlen részei vagyunk.

 

A Mátrix (vagy variációtér) az a megtapasztalható valósághelyszín, amelyben a fizikai valóság és benne az életünk megnyilvánul és lejátszódik. A 11 tér-idő dimenzió színtere. Itt valósulnak meg a természet alapvető kölcsönhatása, itt zajlik a jelekkel történő információáramlás és a megfigyelő által itt kapnak megvalósult formát az elemi részecskék (anyag) valószínűségi hullámai.

 

A kvantumfizika felismerte, hogy az emberi lények is, mint minden fizikai létező energetikai egységek, mindegyikük energiamezővel rendelkezik és minden mindennek össze van kötve, mint bármi ebben a világban.

 

Ez a pulzáló, interaktív és folyamatosan megnyilvánuló kölcsönhatással rendelkező energiamező a központi motorja tudatunknak és létünknek és ez magában hordozza potenciálisan az összes lehetséges lehetőséget.

 

A módszerre jellemző, hogy egyidejű kapcsolatot létesítünk a test 2 pontjával illetve a test energiamezejében, miközben tudatunkkal, egy tisztán megfogalmazott szándékkal hatást gyakorlunk az emberre.

 

Ezúton a 2 pont módszert könnyen megtanulhatjuk, gyorsan és egyszerűen átalakíthatjuk fizikai, érzelmi állapotunkat és életünk általános kérdéseit.

 

 A személyes Kvantum-tudat mezőnkben és benne a Mátrixunkban megtaláljuk nemcsak az információt a fizikai testünkön túl a múltunkról, hitünkről, az érzelmeinkről és vágyainkról - lelkünk rezgéseiről - benne találjuk a gondolatainkat is.

 

A holisztikus szemlélet szerint az egész nem azonos a részek összegével, hanem egy új minőség, továbbá a részek csak az egészhez való viszonyukban nyernek értelmet.

Az emberben a testi, lelki és szellemi tényezők szoros egységben és kölcsönhatásban működnek, így nem képzelhető el egyik változása anélkül, hogy ne hatna ki a másik két tényezőre. Csak egészében, a részek egymásra hatásában van értelme elemezni és gyógyítani bármit is. És ez nemcsak a test-lélek-szellem szintjén függ össze, hanem az életterületek szintjén is. Ha életünk egyik területén gondjaink vannak, az kihat a többire is.

Az átalakítás épp ezért több szinten történik – lelki-érzelmi, energetikai, gondolati, és fizikai szinteken.

 

A tudatos választásunkon keresztül mindent másként látunk, a korábbi valóság összeomlik a kvantum szintjén, és az új lehetőségek megtestesülése bekövetkezik. Az átalakítás hatását és ennek a könnyen megtanulható módszer alkalmazhatóságát csak a képzeletünk korlátozza.

 

Az átalakítás segítségével megváltoztatjuk a Mátrix tartalmát, és egyre többet és többet értünk meg önmagunkból. Javíthatja a kapcsolatainkat, könnyebben elérhetjük általa a kitűzött céljainkat úgy, hogy egyre több megelégedettséget érünk el, mind életcéljaink elérésében és természetesen a fizikai állapotunk és egészségünk javulásában.

A lelkednek azt a képességét mind megvalósíthatod, hogy kimagasló eredményeket érj el, kereskedelmi vagy bármely más szakmai területen, élhess boldog kapcsolatban, élhess egészséges életet, tudd vágyaid valóra váltani, céljaid elérni és spirituális lelki fejlődésed előmozdítani.

 

 

Források:

A Mátrix Transzformáció eredete Hawaii - (lásd: Huna, Mágikus Érintés), 

Dr. Richard Bartlett (könyve: Matrix Energetics)

 Dr. Frank Kinslow (könyve: Quantum Healing) - fejlesztették ki a 2-pontos módszert.

Továbbá, Armin Kiy  úr egyéb formátumokat is kidolgozott: többek között alapul vette Dr. Richard Bandler, az NLP fejlesztőjének eredményeit, továbbá felhasználta Vadim Zeland munkásságát (Trans-szörfözés), és Lester Levenson, a Sedona-Eljárás fejlesztőjének eredményeit.

Vianna Stibal : ThetaHealing

Hozzászólás / vendégkönyvSzeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.