close

Aki harmóniában él önmagával, harmóniában él a világmindenséggel is. 

Marcus Aurélius

Analóg óra
óra
perc
másodperc
óra hátlap
logo

Kathrina-Gyöngy

" Légy aki vagy: tiszta, higgadt és tündöklő! "


Megosztó gombok
Megosztás

Erre születtél

 

 

 

Születési dátumunkba kódolva vannak azok a rezgések, amelyek meghatározzák jellemünk és az egész életünk. A számmisztika nem más, mint az önismeret eszköze. Általa megismerhetjük, hogy miért születtünk a Földre, mi a küldetésünk, amit végre kell hajtanunk.

Megmutatja erősségeid és gyengéid, megláthatod, hogy az önmagadról kialakított kép mennyire áll közel a valósághoz.

Ha eltérés mutatkozik önképed és a számok által felvázolt kép között, érdemes elgondolkodnod, vajon nemcsak a vágyaidat vettíted-e ki önmagadra.

Fontos, hogy tudd ki vagy, és el is fogadd magad olyannak, amilyen, mert ez az előfeltétele annak, hogy másokat is elfogadj!

A számmisztika gyakorlatilag segít feltárni és kifejleszteni olyan tulajdonságokat és képességeket, melyekkel képes leszel konfliktusaidat hatékonyan megoldani, mindezt egyéni fejlődéseddell és tudatosodásoddal összhangban.

Lesznek olyan tulajdonságok, amikben rögtön magadra ismersz. Lesznek olyanok, melyekre rácsodálkozol, hogy hogyan tudhatja a számmisztika ezt rólad. És lesznek olyanok is, melyekben egyáltalán nem ismersz magunkra - ennek oka az lehet, hogy vagy nem hozott az élet még olyan helyzetet, ami az adott tuljadonságot felszínre hozhatta volna, vagy számodra annyira negatív az a tulajdonság, hogy minden erőnkkel igyekszel azt elnyomni.

 

 

Az elemzés a test-lélek-szellem hármasságában tárja eléd, milyen képességekkel és tanulási feladatokkal születtél.

Megmutatja előző életből hozott, illetve a jelenlegi inkarnációban kapott tulajdonságaidat, valamint meghatározza az ebben az életben végrehajtandó feladataidat.

Megtudhatod mi a hajtóerő cselekedeteidben, gondolkodásodban, érzelmeidben.

Információt kapsz, arról hogyan és mennyire tudod kézben tartani az életed, melyek azok a területek, amik nem működnek és mit tehetsz azért, hogy működjenek ( anyagiak, partner - és társas kapcsolatok, család, tanulás, változás, munka, önismeret- és önfejlesztés).

Segítő számaid kiszámolásával személyiségedet harmonizáló energiákat hívhatsz segítségül.

Választ kaphatsz arra, miért működnek, vagy éppen nem működnek harmonikusan egyes emberi kapcsolataid, és mit tehetsz, hogy javíts a helyzeten.

 

Jelentkezés számmisztikai elemzésre KAPCSOLAT menüpont alatt.

 

Hozzászólás / vendégkönyvSzeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.