close

"Létedet nem annyira az határozza meg, hogy mit hoz számodra az élet, inkább a hozzáállás, amellyel az élethez viszonyulsz; nem annyira a Veled történtek számítanak, inkább az, hogy miként tekintesz rájuk gondolatban."

Analóg óra
óra
perc
másodperc
óra hátlap
logo

Kathrina-Gyöngy

" Légy aki vagy: tiszta, higgadt és tündöklő! "


Megosztó gombok
Megosztás

Bemutatkozás

 

 

Én hiszek abban, hogy amit csinálok, az tízezrek, százezrek életét változtatja meg pozitív irányba!

Miért éppen gyöngy ?

Nos ehhez kicsit elevenítsük fel a tudásunkat, hogyan is keletkezik az igazgyöngy.

" Azon kagylók, vagy csigák tartalmaznak gyöngyöt, amelyek gyöngyházat alakítanak ki. Azért, mert a gyöngyház a normálistól eltérő külső behatásoknak köszönhetően alakul ki. Nem feltétlenül tartalmaznak a gyöngykagylók minden esetben gyöngyöt, mivel a gyöngy, a gyöngykagylók igen kis létszámánál figyelhető meg, egészen pontosan egy százalékuknál jelenik meg.  A köpeny és a héj közé bejutó kisebb szemcséjű a külvilágból származó idegen anyagok (homokszemek, élősködők) a hámsejtek anyagát ingerlik, melyek ezzel az állatot fontosabb életfolyamatainak elvégzésében korlátozzák. Ezért az állat beburkolja az idegen anyagot, gyöngyházburkot alakítva ki körülötte.

Csakis abban az esetben jönnek létre igazgyöngyök, ha az idegen elemet körbe kerítő burok minden oldalról elkülönül a kagyló héjától és így természetes gömb formában alakulhat ki "

Képzeld el, hogy minden ember egy gyöngykagyló. Mindenki életébe bekerül egy vagy több külvilágból származó "idegen anyag, homokszem " , ami megakaszthatja. Választási lehetősége mindenkinek van, gyönyörű kincset alkot az idegen anyagból, vagy élete végéig tartogatja magában.

Több , mint 25 éve folyamatosan kutatok, tanulok.

A Hajnal Imre Egészségtudományi Egyetemen végeztem, Hamar rájöttem, hogy a betegségek gyógyításánál fontosabb a megelőzés, hogy a hagyományos orvoslás által alkalmazott tüneti kezelés nem elég, sokszor nem is eredményes. Szerencsére olyan korban születtem, ahol az információk áradásának nincs akadálya. Ha ügyesen kutatunk, bármit megtudhatunk.

De minél többet tanultam, olvastam, annál inkább rájöttem, nem tudok semmit.

És tudod miért nem? Mert a válaszokat mindig kívül kerestem. Mástól vártam a megoldást, a tutit.

Aztán elkezdődött... a belső munka... a kérdésre a válasz keresése " Ki vagyok én?"

húúúú

Ha képes vagy az életedre kívülről/felülről ránézni, akkor látod az egészet. Ha benne vagy csak azt a részletét,egy szeletét amire fókuszálsz.

Az a szándék vezérel, hogy megmutassam az egész tortát, ne csak egy szeletét.

Az Én TORTÁMAT, hogy aztán megláthasd a TIÉDET!

Egyszer a barátnőm azt mondta Nekem, hogy ne adjam fel. Képzeljem azt, hogy a tengerparton sétálok és nyitogatom a  kagylókat. Biztos lesz olyan, amelyikben ott csücsül egy gyöngy. AMI RÁM VÁR...

Szeretettel üdvözöllek!

 

Hozzászólás / vendégkönyvSzeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.