logo

Kathrina-Gyöngy

" Légy aki vagy: tiszta, higgadt és tündöklő! "


Analóg óra
óra
perc
másodperc
óra hátlap

2017-re kívánom Neked

 

Lassan közeledik a 2016-os év vége, és tiszta lappal indulhatunk.

Kérlek, hogy a mai nap szentelj rá egy fél órát arra, hogy átgondold, mi az, amit itt szeretnél hagyni, amit nem szeretnél magaddal vinni 2017-re. Lehet ez bármi, amit úgy gondolsz, hogy érdemes letenni, mert már nem szolgál Téged, és akadályoz a fejlődésben. Akár egy gondoldat, egy félelem, bármi..., ami nem vezet sehova. Bocsáss meg a környezetednek, és legfőképpen bocsáss meg Önmagadnak! Légy hálás mindenért, ami távozni szeretne, és engedd el! Semmi egyéb teendőd nincs, csak VÁLASZD azt, hogy ezeket elengeded... Engedd meg, hogy eltűnjenek az Életedből...

Éjfél előtt még gondold át, érezd, mi az, ami beköszönt, ami vár Rád. Hangolódj rá a lehetőségeidre, és gyújts egy gyertyát, kapcsolj be egy lágy zenét, és érezz. Ne legyenek elvárásaid azzal szemben, mit kellene láss, csak érezd, hogy jönnek-mennek a gondolatok, esetleg képek. Így lecsendesedve engedd meg magadnak, hogy beköszöntsön az új, mindaz, ami Téged szolgál.

Érdemes átgondolnunk, mi mindent szeretnénk ezentúl másképp csinálni az Életünkben. Ilyenkor sokan fogadalmakat tesznek, de ezeket soha nem tartják be. Én azért nem teszek fogadalmat, mert ha megszegem, akkor marad bennem egy kis keserűség, hogy megint nem sikerült… Ezért én másképp csinálom. Minden este, amikor lefekszem, átgondolom a napomat, és megkeresem benne azt, ami aznap örömmel töltött el. A többi nem számít. Csak azzal foglalkozom, ami jó volt. Minden nap egy újrakezdés, minden nap elhatározhatom, hogy a környezetemben levő dolgokra másképp fogok reagálni.  Sokan azt gondolják, velük már semmi jó nem történik, pedig annyi mindennek lehet örülni. Nem kell nagy dolgokra gondolni, elég az a kicsi, ami esetleg tegnap még nem sikerült, vagy egy madár, egy virág, egy napsütéses nap. Az élet tele van csodákkal, amit nap mint nap megtapasztalhatunk, ha nyitottak vagyunk rá.

Te elégedett vagy azzal, ahol most tartasz? Ha nem, akkor ideje valamin változtatni. Az a hozzáállás, amit eddig tanúsítottál, oda vezetett, ahol most vagy. Ha mást szeretnél megtapasztalni, másképp szükséges gondolkodnod.

Én azt ajánlom, tedd le a terheket. Végtelen energia van benned, és körülötted, de azok a blokkok, amik benned vannak, távol tartják tőled a szerencsés eseményeket. Mi az, amihez ragaszkodsz? Engedd el! Ne félj attól, hogy akkor elveszíted, ha nem kapaszkodsz belé. A félelem csak egy gondolat. Nem megfogható, nem is létezik, csak Te tartod életben. Ha elengeded a félelmeidet, azok megszűnnek.

Gondolatban vegyél egy zsákot, és dobáld bele a problémáidat. Szabadulj meg tőlük, ne vidd át őket az új évre! Ha elengeded őket, azok is elengednek téged. Amire vágysz, mágnesként közelít hozzád, de a görcsöléssel megakadályozod, hogy odaérjen. Az Életnek nem a blokkjaidra van szüksége, hanem Rád. Akkor tudsz önmagaddá válni, ha ellazulsz. Így az Élet megkaphat Téged, és Te megkapod az Életet.

Az igazi gyógyulás csak a test-lélek-szellem egyidejű kezelésével fog bekövetkezni, mivel minden betegség pszicho-szomatikus, vagyis a psziché a lélek betegíti meg a szomát, a testet.

Az Élet egy ajándékutazás, amiből a legtöbbet kell kihozni!

Azt kívánom Neked,..
...hogy legyen erőd akkor is szeretni, amikor úgy érzed csak Te adsz.
...hogy legyen erőd akkor is mosolyogni, amikor a problémák látszólag maguk alá gyűrnek.
...hogy akkor is kitarts, amikor nincs hozzá semmi kedved.
...hogy ne zavarjon, ha nagyok a problémáid, hiszen erős vagy és elbírod őket.
Azért mert, ha erős vagy felemelhetsz embereket, ezáltal Te magad még jobban megerősödsz.

 

Kívánom, hogy legyen erőd félretenni a büszkeséged, ha annak a Valakinek szüksége van rád.
S kívánom, hogy legyen erőd megmondani Neki, mit érzel, mert tudom, hogy ez a legnehezebb.
Őszintén kimondani.

 

Kívánok Neked Türelmet!
Hogy meg tudj hallgatni másokat.
S hogy meg tudj bocsátani annak is, aki nem tud Neked.
Hogy fáradtan is tudj szeretettel és megértően beszélni azzal, akinek szüksége van rá.

 

Kívánok Neked Bölcsességet!
Hogy tudj különbséget tenni, mikor kaptad azért az akadályt, hogy megküzdj vele és mikor azért, hogy kikerüld és más utat válassz.
Hogy felismerd a mindennapok szépségét és ne a tragédiák döbbentsenek rá.

 

Hogy meglásd a szeretteid fontosságát és szükségességét az életedben.
Hogy minden idegesítő tulajdonságuk Téged épít, akár mint rossz, akár mint jó példa.
Bölcsességet, hogy ne akarj tökéletes lenni, csak törekedj a legjobbra.
Hiszen soha nem leszünk tökéletesek, maximum frusztráljuk magunkat a gondolattal. Ellenben a legjobbra törekvés újabb és újabb sikereket, majd célokat eredményez, s ez maga a haladás.
Kívánom még Neked,
Hogy az aprólékos sziszifuszi hétköznapokban lásd a holnapok nagyságát, és a nagy célok építőkockáit.

 

Végül kívánok egy apró mosolyt önmagunkon, hiszen ha mindezt meg tudnánk tenni, akkor már rég az Angyalok soraiba tartoznánk, és valaki olyanokra vigyáznánk, mint mi magunk.

 

Ám kívánom Neked, hogy megtapasztald: a Teremtés attól válik tökéletessé, hogy ismertek a hibáink és számolnak a tökéletlenségünkkel. S nem utolsó sorban,

 

Kívánom, hogy azokkal tölthesd ezt az évet, akik szeretnek, zárd a szívedbe és szívd magadba ezt a Boldogságot!

 

Tiszta szívből kívánom, hogy a 2017-es évben minden sikerüljön, amire vágysz, és ami a fejlődésedet szolgálja.

 Áldásokkal teli, egészségben, szeretetben, békében, és bőségben bővelkedő Új Esztendőt Kívánok!

 

"Legyen előtted mindig út! Fújjon mindig hátad mögül a szél..
S amíg újra találkozunk, hordozzon tenyerén az Isten."

 

 

E-mail üzenet küldő
E-mail cím:
Tárgy:
Üzenet:


Hírlevél feliratkozó
Név:
E-mail:
FalusiVakáció csoport

Szeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.