logo

Kathrina-Gyöngy

" Légy aki vagy: tiszta, higgadt és tündöklő! "


Az alkotó

 

Mindig arra vágytam, olyan dolgot csinálhassak, ami boldoggá tesz, amibe belevihetem a kreativitásomat, intuíciómat, amivel adhatok a léleknek valami szépet, szemet gyönyörködtetőt. Valami olyat, ami megérinti az ember teljes lényét akár csak egy pillanat erejéig is, amibe elmerülhet, belefeledkezhet.

Kértem a Teremtőt, hogy mutassa az utamat és Igen! Bíztam benne hitem minden erejével, majd meg is érkezett a megoldás!

Ásványok… „ Az ásványok világítanak, lüktetnek, energiát sugároznak, erőt adnak, megvigasztalnak, gyógyítanak, harmonizálnak, képeket, üzeneteket rejtenek magukban. Élő követek, a Fény üzenetét hordozzák… „

Minden egyes darab egyedi és programozott. A legnagyobb odafigyeléssel, legnagyobb szeretetemmel saját kezűleg készítek. Legfontosabb számomra a megrendelő elégedettsége, az hogy ezek fejlődésében segítségére legyenek. Megtiszteltetésnek veszek minden egyes megkeresést, azt hogy az emberek bízva bennem hozzám fordulnak.

Van eset mikor szabad kezet kapok, van mikor együtt alkotunk, és van mikor előre elkészített darab 'szólít' meg Benneteket! Célom, hogy boldog, elégedett arcokat lássak ! Szeretném hálámat kifejezni mindenkinek, aki bármilyen formában is idáig segített és támogatott abban, hogy erre az útra léphessek.

 

Szabó Gabriella

 


Szeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.